11
БЕР
2016

Дейзі Рідлі може стати новою Ларою Крофт

Актриса Дейзі Рідлі, яка зіграла у фільмі Джей Джей Абрамса «Зоряні війни: Пробудження сили», стала головною претенденткою на роль Лари Крофт в перезапуску франшизи.
 
На фото: Дейзі Рідлі

Як повідомляє Deadline, Рідлі є кандидаткою номер один в проект, який розробляється студіями Warner і MGM. За словами інсайдерів, переговори поки знаходяться в початковій стадії, але диму без вогню не буває, і про кастинг на таку роль поважаючі себе видання не пускатимуть чутки.

Нагадаємо, що GK Films стала володаркою прав на кіноверсію відеогри про любительку пригод ще в березні 2011 року. Глава компанії Грем Кінг намагався підняти проект поодинці, але без участі студії-мейджори такі екранізації в наш час неможливі. Тому тепер разом з GK Films в розробці беруть участь MGM і Warner.

Двічі Лару Крофт на екрані втілювала Анджеліна Джолі. Перший фільм «Лара Крофт: Розкрадачка гробниць» вийшов в 2001 році і зібрав в кінотеатрах по всьому світу більше 270 мільйонів доларів при бюджеті в 115. Сиквелу, який вийшов в 2003-му, пощастило менше. Його збори склали 156 мільйонів доларів при виробничому бюджеті в 95.

 
Кадр з фільму «Зоряні війни: Пробудження сили»

Сценарій написав Дженіва Робертсон-Дуарет, чий текст Hibernation знаходився в «чорному списку» найцікавіших сценаріїв (до його екранізації прикріплений Джастін Лін).

Режисерське крісло перезапуску займає норвежець Роар Утхауг, чия «Хвиля» в минулому році стала одним з найефектніших фільмів кінофестивалю в Торонто.

Дейзі Рідлі зараз знімається у фільмі «Зоряні війни: Епізод 8». Знімальний графік британської актриси далі вільний.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####