11
БЕР
2016

«Темна вежа» знайшла ще одного актора

До початку зйомок першого фільму циклу «Темна вежа» залишилося небагато часу, а це означає, що новини про кастинг в проект будуть з'являтися все частіше. Початківий актор Том Тейлор отримав роль Джейка Чемберса.
 
Том Тейлор в серіалі «Останнє королівство»

Згідно книги Стівена Кінга, Чемберс - один з протагоністів, а також член другого ка-тету Роланда Дескейна і його протеже. За сюжетом Джейку 12 років, але він веде себе як доросла людина. Вміє відмінно стріляти. Помер в нашому світі (убитий Людиною в чорному), перемістився в світ Дескейна.

Пошуки актора на роль Джейка велися по всьому світу. Прослуховувалися сотні кандидатів, але в підсумку переміг нікому не відомий на сьогоднішній день Том Тейлор. Юний актор родом з Великобританії, дебютував на телебаченні в 2015 році в серіалі BBC «Доктор Фостер». Грав молоду версію героя Шона Біна в серіалі «Легенди» і знімався в серіалі «Останнє королівство».

 
Том Тейлор в серіалі «Останнє королівство»

«Темна вежа» стане дебютом Тома на великому екрані.

Перший фільм серії «Темна вежа» знімає Микола Арсель. Реліз планується на 17 лютого 2017 року. У головних ролях зайняті Ідріс Ельба і Меттью МакКонахі.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####