14
БЕР
2016

Доля «Бітлджюса 2», учасник One Direction у фільмі Нолана

Представники Тіма Бертона уточнили інформацію щодо сиквела комедії «Бітлджюс». Крістофер Нолан додав в «Дюнкерк» учасника групи One Direction. Крістоф Вальц зменшиться разом з Меттом Деймоном. Кевін Спейсі відмовився від поста глави студії Relativity. Ці та інші новини в нашому дайджесті.

На минулих вихідних інтернет порадів заявою Тіма Бертона щодо довгобуду «Бітлджюс 2». Якийсь анонімний ресурс привів слова Бертона, що картина схвалена студією Warner, сценарій готовий, а Вайнона Райдер і Майкл Кітон будуть зніматися в продовженні. Але через кілька годин представник режисера спростував його слова: «Тім Бертон не підтверджував "Бітлджюс 2", оскільки фільм не знаходиться в розробці. Зараз Тім зайнятий картиною "Дім дивних дітей", після чого займеться кіноверсією "Дамбо.

 
«Бітлджюс 2»

Крістофер Нолан взяв на одну з головних ролей ірландця Ф'єна Вайтхеда, а в компанію до нього додав учасника поп-групи One Direction. 22-річний британець Гаррі Стайлс вже спробував себе на акторському терені в серіалі «Королеви крику», але «Дюнкерк» стане його повноцінним дебютом в кіно. Стайлс грає в групі з 2010 року, але зараз One Direction не планують турів, пов'язаних з випуском п'ятого альбому, так що у Гаррі буде час для військової драми Нолана.
 
На фото: Гаррі Стайлс

Крістоф Вальц отримав роль в мелодрамі Олександра Пейна «Зменшення». Метт Деймон грає чоловіка з Омахи, який приєднується до експерименту щодо зменшення. У фільмі також беруть участь Різ Візерспун і Хонг Чау. Пейн досить довго розшукував гроші для проекту, який знаходився в розробці п'ять років. Завдяки згоді Деймона режисерові вдалося забезпечити фінансування.

 
На фото: Крістоф Вальц

На початку цього року стало відомо, що Кевін Спейсі його колега по компанії Trigger Street Productions Дена Брунетті очолять студію Relativity Media, яка в минулому році визнала себе банкрутом. Однак минулої неділі актор з посади відмовився, хоча Брунетті продовжить роботу з Relativity.

 
На фото: Кевін Спейсі

Джон Гудман і Дж. К. Сіммонс приєдналися до акторського складу кримінальної драми «День патріота». Пітер Берг займає режисерське крісло, а в головній ролі зайнятий Марк Волберг. Мова у фільмі піде про трагедію, що сталася під час марафону в Бостоні. Зйомки починаються вже в найближчі дні.

Джей Джей Абрамс повідомив, що фільми по іграх Half-Life і Portal знаходяться в розробці. У 2013 році компанія Абрамса Bad Robot заявила про співпрацю з ігроробами Valve щодо екранізації вищевказаних ігор. За словами режисера, зараз у проектів вже є сценаристи (імена не називаються), і розробка йде повним ходом.

 
На фото: Шоре Агдашлу

Фантастика «Стартрек: Поза межами» повинна вийти вже цього літа (21 липня), але в найближчі дні режисер Джастін Лін буде зайнятий присмак. В останній момент до проекту приєдналася Шоре Агдашлу, яка зіграє важливу шишку в командуванні Федерації. За деякими чутками, дія третього фільму франшизи мало повністю розвиватися в космосі, проте було прийнято рішення дозняти деякі сцени, в яких сюжет повертається на Землю.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####