16
БЕР
2016

«Індіана Джонс 5» вийде в 2019 році

Студія Disney офіційно оголосила дату виходу п'ятого фільму франшизи «Індіана Джонс» - 19 липня 2019 року. Стівен Спілберг повернеться в режисерське крісло, а Гаррісон Форд знову зіграє знаменитого археолога.
 
Індіана Джонс раз!

«Індіана Джонс - один з найбільших героїв в історії кіно, і нам не терпиться повернути його на екрани в 2019 році», - заявив глава The Walt Disney Studios Алан Хорн. Нагадаємо, що в грудні 2013 року студія Disney уклала вигідну для себе угоду. Студія займатиметься прокатом майбутніх фільмів про Індіану Джонса, але при цьому права на перші чотири частини залишаються у Paramount.

 
Індіана Джонс два!

Зрозуміло, відразу після придбання прав постало питання: коли знаменитий археолог знову пуститься в пригоди? Тоді, в кінці 2013-го, Хорн говорив, що повернення Індіани Джонса на великі екрани відбудеться не раніше ніж через два-три роки: «Ми поки нічого не робили. У нас немає ніякої історії. Потрібна історія».
 
Індіана Джонс три!

Нові фільми про Індіану будуть спродюсовані компанією Lucasfilm, яка належить з минулого року Disney. Алан Хорн вважає, що в кіно рідко зустрічається настільки ідеальна комбінація режисера, продюсерів, актора і ролі.
 
Індіана Джонс чотири!

Цікаво, що в прес-релізі зазначено імена Кетлін Кеннеді і Френка Маршалла (подружжя працює на Lucasfilm), але не значиться Джордж Лукас, разом з яким Спілберг починав працювати над «Індіаною».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####