18
БЕР
2016

Саймон Пегг у Спілберга, дель Торо готує нову стрічку

Саймон Пегг отримав роль у фільмі Стівена Спілберга «Першому гравцеві приготуватися». Гільєрмо дель Торо готує малобюджетний фільм про часи холодної війни. Ці та інші новини в сьогоднішньому дайджесті.
 
На фото: Саймон Пегг

Стівен Спілберг продовжує набирати акторів у фільм за романом Ернеста Клайна
«Першому гравцеві приготуватися». Зйомки почнуться вже в червні. Тай Шерідан отримав головну роль, а в компанії з ним виявиться Олівія Кук. Антагоніста зіграє Бен Мендельсон. На цьому тижні до проекту приєднався Саймон Пегг. Його герой - Орген Морроу, один з творців віртуальної реальності «Оазис», в якій частково розгортається дія.

Октавія Спенсер, яка отримала премію «Оскар» за роль в драмі «Прислуга», зніметься в новій стрічці Гільєрмо дель Торо. У проекту поки немає назви, але, як і обіцяв режисер, це буде малобюджетна стрічка про Америку 1963 року народження, періоду холодної війни. У центрі сюжету надприродна історія кохання. Дель Торо придивлявся до декількох проектів, але цей завжди був його пріоритетом. Зйомки стартують вже цього літа.

 
На фото: Октавія Спенсер

Зак Снайдер зізнався, що хоче екранізувати епічний опус Айн Ренд «Джерело». Головні герої роману - архітектор Говард Рорк і журналістка Домінік Франконія - відстоюють свободу творчої особистості в боротьбі з суспільством, де цінують «рівні можливості» для всіх. Вони - індивідуалісти, їх місія - творити і перетворювати світ. «Мені завжди здавалося, що "Джерело"- відмінне висловлювання на тему творчого процесу і про те, що значить створювати. Warner мають права на книгу Ренд, і я вже трохи попрацював над сценарієм», - каже Снайдер.

 
На фото: Зак Снайдер

Режисер Майкл Манн запускає власне видавництво. Michael Mann Books буде видавати серії книг, які одночасно будуть адаптуватися для кіно і телебачення. Насамперед буде опублікований роман, який є приквелом фільму «Сутичка». З нього читач дізнається про становлення героїв Аль Пачіно, Роберта Де Ніро і Вела Кілмера. Зараз Манн продовжує роботу над своїм проектом мрії про автомобільного магната Енцо Феррарі.

 
На фото: Майкл Манн і Гільєрмо дель Торо
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####