17
БЕР
2016

Спасибі Дедпулу: Воскресла екранізація коміксу «Лобо»

Сім років тому студія Warner намагалася привернути Гая Річі до екранізації коміксу «Лобо» про синьошкірого інопланетяна найманця. Нічого не вийшло - частково через проблеми з рейтингом: комікс тягнув на R, продюсери жадали PG-13 для фільму. Але зараз, коли «Дедпул» заробив вже більше $ 700 млн в світі, студія вирішила знову підступитися до «Лобо» і найняла сценариста.
 
Лобо - класична версія

Лобо був одним з найпопулярніших персонажів видавництва DC в дев'яностих. Вперше він з'явився на сторінках коміксів в 1983 році. Тоді він не користувався великим попитом, але, через кілька років, його кар'єра пішла в гору. Якраз тоді Лобо вважався пародією на Росомаху, нехай і був його протилежністю. Синьошкірий найманець-інопланетянин пробув серед героїв DC до 1999 року. Правда, мультсеріал про нього був закритий, ледь розпочавшись, а відеогра не стала хітом.

Лобо Гая Річі повинен був бути схожий на свою версію середини 90-х: двометровий синьошкірий перекачений і невразливий байкер-антигерой, який прибуває на Землю в пошуках чотирьох втікачів. Щоб зупинити їх, Лобо об'єднується з дівчинкою-підлітком з американського містечка.

 
Зараз Лобо здорово покращав

Нещодавно DC перезапустили комікс, капітально змінивши зовнішність персонажа. Тепер найманець перетворився в симпатичного стрункого юнака.

Зараз, коли «Дедпул» показав, що кіно про супергероїв може заробляти і з дорослим рейтингом, багато студій можуть помилково кинутися знімати фільми за коміксами з рейтингом R, забувши про те, що успіх «Дедпула» полягає в самому персонажі. Чи загрожує «Лобо» провал або його чекає успіх? Багато що залежить від команди, яку збере Warner, але сам герой не є настільки ж відомим, як любитель мексиканської кухні від Marvel.

 
Кадр з фільму «Дедпул»

Сценарій «Лобо» напише Джейсон Фукс, який працював над фільмами «Пен: Подорож до Небувалії» і «Чудо-жінка». Схоже, підхід Фукса до історії знаменитої амазонки влаштував Warner, раз студія наймає автора адаптувати її один комікс.

За даними інсайдерів The Wrap, Фукс почне працювати з нуля, відкинувши всі наявні сценарії «Лобо».

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####