21
БЕР
2016

Сценарій «Індіани Джонса 5» напише Девід Кепп

Disney не баряться: оголосивши минулого тижня, що п'ятий фільм франшизи «Індіана Джонс» побачить світ в 2019 році, студія відразу найняла сценариста. Девід Кепп, який працював над картинами «Місія неможлива» і «Парк Юрського періоду» напише «Індіану Джонса 5».
 
На фото: Девід Кепп

Звичайно, більшість новинних видань штовхає Кеппа за сценарій трилера «Індіана Джонс і Королівство кришталевого черепа» - особливо дістається сцені з холодильником. Але багато хто забуває, що сценарист працює зі Стівеном Спілбергом з початку 1990-х, коли адаптував роман «Парк Юрського періоду», а згодом і «Війну світів» для режисера. Крім того, сюжет «Черепа» написав Джордж Лукас, який не буде причетний до розробки п'ятої серії.

Серед інших проектів Девіда Кеппа - «Смерть їй личить», «Кімната страху», «Людина-павук», «Янголи та Демони» і майбутня в цьому році нова серія пригод професора Роберта Ленгдона «Інферно».

Поки не повідомляється, чи буде Кепп працювати по вже існуючому сюжету «Індіани Джонса 5», або ж придумає щось нове.

Що ж до участі Гаррісона Форда, якому на момент зйомок буде 76 років, то актор може виявитися лише оформленням пригод, які дістануться його «омолодженій» версії. Очікувати, що Форд в такому поважному віці буде знову грати в шукача пригод, все ж не варто.

 
На фото: Гаррісон Форд

Якщо ж актор все-таки виявиться в центрі оповідання, то студії доведеться розщедритися на хорошу страховку. Для фільмів на кшталт «Пробудження сили» і «Індіани Джонса 5» страховка основних членів знімальної групи становить 0,5% від загального бюджету. Тобто, якщо бюджет «Зоряних війн» Джей Джей Абрамса був 200 млн доларів, то і страховка Форда обійшлася приблизно в 1 мільйон доларів.

Страховики враховують багато чинників. У разі Гаррісона Форда багато буде залежати від того, чи продовжить він кар'єру пілота, який спосіб життя він веде і як себе почуває. Нагадаємо, що рік тому Форд невдало приземлився, керуючи свій вінтажний аероплан, але не отримав серйозних травм.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####