28
БЕР
2016

Сиквел «Kingsman» обзавівся назвою і подробицями

Зовсім недавно продовження шпигунського бойовика Меттью Вона «Kingsman» завербувало в свій акторський склад Джуліанну Мур і Холлі Беррі. Тепер стали відомі перші подробиці сюжету і офіційна назва, а також представлені концепт-арти. Картина отримала підзаголовок «Золоте коло» (The Golden Circle).
 
Кадр з фільму «Kingsman: Таємна служба»

Світова прем'єра «Kingsman: Золоте коло» відбудеться 16 червня 2017 року.

Залишається загадкою, що саме означає винесений у назву «Золоте коло», але можна припустити, що це злочинна організація, очолювана персонажем Джуліанни Мур. Перші концепт-арти показують зруйновану штаб-квартиру Kingsman: ймовірно, противники завдадуть удар в саме серце організації, внаслідок чого агентам доведеться звернутися за допомогою до своїх американських колег. Главу ЦРУ зіграє Холлі Беррі.

 
Концепт-арт до фільму «Kingsman: Золоте коло»

В інтерв'ю журналу Empire, де були представлені подробиці сиквела, режисер Меттью Вон зізнався, що спочатку сумнівався в необхідності продовження: «Я не знав, чи хочу знімати це кіно. Я турбувався про лиходія - а саме від лиходія багато в чому залежить успіх шпигунських фільмів. Але прокинувшись одного разу, я зрозумів, яка історія і яка лиходійка мені потрібні».

«Я намагаюся не йти на поводу у глядачів, але глядачам необхідна ще одна сцена в церкві, - продовжує режисер. - У мене немає потреби влаштовувати ще одну м'ясорубку, але я є чимало крутих сцен, яких ви ще не бачили».

 
Концепт-арт до фільму «Kingsman: Золоте коло»

Підтверджено повернення Марка Стронга до ролі Мерліна, але доля героя Коліна Ферта залишається туманною. Сценарист Марк Міллар зізнавався в інтерв'ю, що постарається вписати героя Ферта в сюжет, але з тих пір ніяких новин про його участь в сиквелі не надходило.

Крім іншого, він обіцяє показати у фільмі екшн-сцену на лижах, собак-роботів, однорукого помічника лиходія і щось, що він називає «офігити якою величезною сосискою».

 
Концепт-арт до фільму «Kingsman: Золоте коло»

Очікується, що зйомки фільму почнуться вже цього літа.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####