30
БЕР
2016

Софія Коппола перезніме «Обдуреного» Дона Сігела

Софія Коппола зрежисирує ремейк драми «Обдурений» Дона Сігела, в якій в 1971 році головну роль виконав Клінт Іствуд. До проекту виявили інтерес Ніколь КідманКірстен Данст і Ель Фаннінг.
 
Кадр з фільму «Обдурений»

Оригінальна картина була заснована на південноготичному романі Томаса Куллінана A Painted Devil і розповідала історію пораненого янкі Джона МакБерні, під час Громадянської війни в США , який знайшов притулок в школі-інтернаті для дівчаток в Луїзіані. У міру того як солдат йде на поправку, виключно жіночий персонал і мешканки установи виявляються зачарованими чоловіком, і атмосфера в будинку поступово наповнюється пригніченою сексуальною енергією, ревнощами і брехнею.

Коппола сама напише сценарій для нової версії стрічки. Продюсувати фільм буде Юрі Хенлі (
«Елітне суспільство»). Картина може стати вже третім досвідом співпраці постановниці і актриси Кірстен Данст, яку Софія знімала в «Незайманих самогубцях» і «Марії-Антуанетті». Ель Фаннінг раніше зіграла у представниці кінематографічної династії в драмі «Десь».
 
Кадр з фільму «Обдурений»

Останнім проектом Копполи було шоу «Дуже Мюрревське Різдво», чия прем'єра відбулася на Netflix в грудні минулого року. Попередньою роботою режисера для великого екрану стало «Елітне суспільство», вперше показане в секції «Особливий погляд» Каннського фестивалю.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####