31
БЕР
2016

Ганс Ціммер розпрощався з супергероями

«Я офіційно пішов з Супергеройського бізнесу», - заявив в інтерв'ю BBC Hardtalk оскароносний композитор Ганс Ціммер. Музика до фільму «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості» стала його останнім зверненням до жанру кіно про персонажів в спандексі.
 
На фото: Ганс Ціммер

За словами Ціммера, після більш ніж десяти років роботи в одному напрямку він відчуває себе повністю вигорілим. Композитор зізнався, що картина Зака ​​Снайдера далася йому з великими труднощами, оскільки він намагався знайти нову мову. «Я зробив "Бетмен: Початок" з Крісом 12 років тому, і в той час як для вас трилогія про Темного лицаря - це, можливо, всього лише три фільми, то для мене це 11 років життя».

 
Кадр з фільму «Темний лицар»

Композитор написав музику не тільки для бетменіади Крістофера Нолана, але також доклав руку до «Людини зі сталі» і комікса «Нова Людина-павук 2: Висока напруга».

Хоча він вирішив зав'язати з супергероями, з професії Ціммер йти, зрозуміло, не збирається. Він повернеться до співпраці з режисером «Інтерстеллара» і попрацює над воєнною драмою «Дюнкерк». Крім того, в цьому році музику Ганса можна буде почути в «Тарзані», «Ліки для гарного самопочуття» і «Інферно».

 
«Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості»

Варто відзначити, що за десятиліття плідної творчості в кіно Ціммер не тільки сам вибився в вищу лігу, але і допоміг влитися в елітні ряди іншим авторам. Так, серед його учнів присутні Гаррі Грегсон-Вільямс («Хроніки Нарнії: Лев, чаклунка та шафа», «Марсіянин»), Джон Павелл («Як приборкати дракона») і Лорн Белф («Термінатор: Генезис»).
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####