31
БЕР
2016

Браян Кренстон і Кевін Харт мітять в ремейк «1 + 1»

Номінант на премію «Оскар» Браян Кренстон і зірка «Шаленого патруля» Кевін Харт ведуть переговори зі студією Weinstein Co. щодо своєї участі в ремейку драмеді «1 + 1».
 
На фото: Браян Кренстон

У центрі сюжету оригінальної французької картини виявився забезпечений аристократ, паралізований після нещасного випадку. Його доглядальницею стає молодий виходець з околиць, який нещодавно звільнився з в'язниці. Хоча героїв багато розділяє, вони, проте, знаходять спільну мову, і прикутий до інвалідного крісла багач отримує вірного товариша в особі свого помічника, здатного внести дещицю пригод в розмірені будні.

Стрічка 2011 року, написана і зрежисована Олів'є Накашем та Еріком Толедано, стала великим касовим хітом, заробивши в світовому прокаті понад 426 мільйонів доларів. Фільм претендував на дев'ять нагород «Сезар», але в підсумку приніс перемогу тільки акторові Омару Сі. Крім того, картина номінувалася на «Золотий глобус».

 
На фото: Кевін Харт

Weinstein Co. досить швидко придбала права на американський ремейк стрічки і запросила Пола Фіга зайнятися сценарієм нової версії. «1 + 1» в даний час є пріоритетним проектом компанії, і його зйомки планується почати вже влітку. Очікується, що за постановку фільму, ймовірно за все, візьметься автор «Семи днів і ночей з Мерилін» Кертіс Саймон.

Браян Кренстон, якому запропонована одна з двох головних ролей в ремейку, в цьому році претендував на «Оскар» за свою гру в «Трамбо» Джея Роуча. Зараз актор зайнятий у виробництві комедії «Чому він?».

 
Кадр з фільму «1 + 1»

Зараз Кевіна Харта можна побачити в українських кінотеатрах в сиквелі «Шаленого патруля».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####