01
КВІ
2016

Крістен Віг в «Зменшенні», Наомі Воттс в «Скляному замку»

Зірка майбутніх «Мисливців на привидів» Крістен Віг замінить Різ Візерспун в сатиричному проекті Олександра Пейна «Зменшення». Мішель Монахен зіграє дружину персонажа Марка Волберга в «Дні патріота» Пітера Берга. Наомі Воттс втілить образ ексцентричної матері в «Скляному замку» з Брі Ларсон.
 
На фото: Крістен Віг

Крістен Віг виконає головну жіночу роль в «Зменшенні», чиєю розробкою Олександр Пейн займався кілька років. Сатирична драма розповість про чоловіка з Омахи (Метт Деймон), який згодився на зменшення, щоб влитися в нове співтовариство крихітних людей. Дружина героя не підтримує і залишається при своєму зростанні. На роль дружини протагоніста раніше претендувала Різ Візерспун, але через конфлікт в робочому графіку актриса вибула з проекту, поступившись місцем Віг. У фільмі за сценарієм Пейна і Джима Тейлора отримавших «Оскар» за текст «На узбіччі», також зніметься Крістоф Вальц.

 
На фото: Наомі Воттс

Мішель Монахен зіграє суджену Марка Волберга в заснованому на реальних подіях трилері «День патріота», де мова піде про теракт під час Бостонського марафону в 2013 році. У стрічці зайняті Джон Гудман і Дж. К. Сіммонс. Сценарій написаний Меттом Чарманом, що номінувався на премію Американської кіноакадемії за «Міст шпигунів» Спілберга. Фінансується фільм компаніями CBS Films і Lionsgate. У прокаті він виявиться напередодні Різдва 2016- го.

 
На фото: Мішель Монахен 

Нарешті, Наомі Воттс веде переговори про участь в драмеді «Скляний замок». За сюжетом життя молодої дівчини, що виросла в дисфункціональній сім'ї нонконформістів, круто змінюється, коли її батьки (батько - алкоголік, мати - ексцентрична художниця) вирішують переїхати до дочки в Нью-Йорк. Головну роль у стрічці виконає Брі Ларсон (раніше цей образ пророкували Дженніфер Лоуренс). В якості її зловживання випивкою тата постане Вуді Харрельсон. Воттс запропоновано зіграти маму героїні. Режисирує проект автор «Короткого терміну 12» Дестін Креттон.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####