01
КВІ
2016

Джона Хілл дебютує в режисурі драмою про дорослішання

Джона Хілл поповнить ряди акторів, які спробували себе в якості постановників. Зірка «Мачо і ботана» зрежисує картину «Середина 1990-х». Її продюсуванням займуться Скотт Рудін і Елі Буш.
 
На фото: Джона Хілл

Проект стане новим етапом у творчій кар'єрі 32-річного кінематографіста, який починав як комік і пізніше перейшов до драматичних образів, котрі принесли йому дві номінації на «Оскар» (одну - за «Людину, яка змінила все», другу - за «Вовка з Волл-стріт»).

Сценарій свого режисерського дебюту Хілл написав самостійно. Але, хоча в «Середині 1990-х» актор вперше опиниться по інший бік камери, досвід роботи над текстами до фільмів він уже має. Джона, зокрема, доклав руку до сюжетів двох частин «Мачо і ботана» і співпрацював з іншими авторами в анімаційному серіалі «Елен Грегорі» і прийдешньому «Довіднику авантюриста».

 
Кадр з фільму «Мачо і ботан»

Деталі його майбутньої картини невідомі, проте інсайдери повідомляють, що драма, дія якої буде розвиватися в середині позаминулого десятиліття, розповість про маленького хлопчика родом з Лос-Анджелеса, який отримує перші уроки життя пліч-о-пліч з його товаришами по команді скейтбордистів.

Передбачається, що сам Хілл в проекті зніматися не стане. Дата початку виробництва стрічки не визначена.

 
Кадр з фільму «Вовк з Волл-стріт»

Джону недавно можна було побачити в комедії братів Коен «Аве, Цезар!». Цього року актор також з'явиться в «Хлопцях зі стволами» з Майлзом Теллером.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####