01
КВІ
2016

22 грудня в Україні відкриється магічний портал у часі

У день зимового сонцестояння 22 грудня в Україні відкриється магічний портал, через який кожен зможе здійснити подорож у часі і опинитися на полі битви поруч з билинними богатирями часів Київської Русі. У широкий прокат вийде перший фільм-фентезі про українських супергероїв «Сторожова застава».
 
На зйомках фільму «Сторожова застава»

Богдан Батрух, генеральний директор компанії B&H Film Distribution: «Ми надзвичайно раді, що маємо змогу долучитись до появи на великому екрані першого повністю українського кінопродукту в жанрі фентезі - від ідеї до її візуалізації. Українська студія Postmodern зарекомендувала себе як професіонал світового рівня у сфері створення спецефектів, тож ми покладаємо на них великі сподівання та маємо надію, що завдяки їхній майстерності «Сторожова застава» не поступатиметься за якістю голлівудським блокбастерам».
 
«Ця історія несе в собі дуже сильний і правильний посил для молодого покоління. Плюс наявність пригод, знамениті богатирі, фентезі і любов... Нам хотілося створити фільм, який подивиться велика кількість глядачів, який змусить емоційно приймати, співпереживати і любити наших головних героїв. Тому для себе ми визначили головні моменти: захоплюючий сюжет, сильні актори, фактурні костюми і декорації. Ну і звичайно візуальні ефекти і комп'ютерна графіка, без яких складно уявити сучасне кіно в цьому жанрі», - розповідає продюсер фільму Єгор Олесов.

 
 
Синопсис: Сонячне затемнення активізує магічний портал часу. Звичайний хлопець Вітько потрапляє з 21 століття на тисячу років назад. Так починається його небезпечна, сповнена пригод подорож. Попереду смертельні небезпеки, чорна магія, зустріч з новими друзями і справжніми героями билин - богатирями: юним Олешком, могутнім Іллею та суворим Добринею - все це  у супроводі вражаючих візуальних ефектів. Вітько опиняється в самому епіцентрі неймовірних подій, вступає в битву з міфічними істотами і  дізнається, що таке справжня хоробрість.

Картину,  зняту за мотивами однойменної книги Володимира Рутківського, випускає в прокат компанія B&H Film Distribution.
#####