25
СІЧ
2015

Брентон Туейтс поділився інформацією про п'ятих піратів

Брентон Туейтс поділився інформацією про сюжет п'ятих «Піратів Карибського моря»

Брентон Туейтс поділився з журналістами The Daily Mirror новою інформацією про сюжет блокбастера «Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казок»

«В наступному місяці я вирушаю до Австралії, де почнеться підготовка до зйомок п'ятого фільму франшизи, - зазначив актор. - Студія багато тримає в секреті, а тому мені поки відомі далеко не всі подробиці. Це історія про молоду людину, яка прагне знайти спосіб побачитися зі своїм батьком Дейві Джонсом, але їх зустрічі заважає прокляття. Думаю, йому належить знайти спосіб зруйнувати магію, щоб врятувати тата. З нетерпінням чекаю початку зйомок».
 
Брентон Туейтс у фільмі «Посвячений»

Як пам'ятаєте, в фіналі третього фільму про піратів, капітана «Летючого голландця» Дейві Джонса змінив Уїлл Тернер.

Як відомо, ще з минулого місяця, Орландо Блум продовжує переговори зі студією Disney про повернення до знайомого образу. 

Також очікується повернення персонажів Джеффрі Раша (Гектор Барбоса), Стівена Грема (Скрам) і Іена Макшейна (Едвард Тіч на прізвисько Чорна борода). Окрім старих знайомих акторів до фільму приєднаються нові: Кая Скоделаріо (серіал «Скінс», «Той, що біжить лабіринтом»), Хав'єр Бардем і Брентон Туейтс (принц Філіп у стрічці «Чаклунка»).

Нагадаємо, що українська прем'єра картини «Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казок» запланована на 7 липня 2017 року.

 
#####