05
КВІ
2016

Режисер «Ночі в музеї» перезніме «Зоряного чоловіка»

Шон Леві, відомий за франшизою «Ніч в музеї», а також за фільмами «Реальна сталь» і «Надалі живіть самі», займеться ремейком класичної стрічки Джона Карпентера «Зоряний чоловік». Майкл Дуглас, продюсувавший оригінальний фільм, візьме участь в роботі над новою версією.
 
На фото: Шон Леві

Сценарій ремейка написав Араш Амель, відомий за фільмом «Принцеса Монако». Для скептиків: Відомо, що від тексту Амеля у фільмі Олів'є Дана, освистаном на Каннському фестивалі, залишилося не так вже й багато.

 
Кадр з фільму «Зоряний чоловік»

Джон Карпентер випустив «Зоряного чоловіка» в 1984 році. Інопланетний корабель розбивається на Землі, а його пілот (Джефф Бріджес) приймає образ покійного чоловіка Дженні Хайден (Карен Аллен). Він змушує Дженні повернути його на місце, де зазнав лихо його корабель, проте по дорозі між інопланетним гостем і земною жінкою виникають романтичні почуття. По п'ятах героїв йдуть урядові агенти.

Для короля хоррорів Карпентера «Зоряний чоловік» став відходом від звичного жанру. Джефф Бріджес за роль у фільмі отримав номінацію на «Оскар».

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####