06
КВІ
2016

Гевін Худ порівняв Дедпула

Режисер фільму «Люди Ікс: Початок. Росомаха» Гевін Худ днями висловив свою думку про блокбастер Тіма Міллера «Дедпул» і порівняв підхід до балакучого найманця, який в його власній версії виявився мутантом з зашитим ротом.
 
Дедпул здорової людини

Нагадаємо, що показаний в «Росомасі» Вейд Вілсон, ніяк не відповідав герою коміксів Marvel і взагалі був максимально далекий від персонажа. Шанувальники Дедпула зневірилися побачити свого улюбленця на великому екрані, але Раян Рейнольдс зробив чудо і зміг домогтися екранізації коміксу про одного з головних антигероїв Marvel.

Між «Росомахою» і «Дедпулом» пройшло сім років. Режисер Гевін Худ встиг за цей час зняти екранізацію фантастики «Гра Ендера» і військову драму «Всевидяче око». Картина минулого тижня вийшла в США в прокат, і Худ з цього приводу розмовляє з пресою. Звичайно, йому довелося поговорити і про Дедпула.

 
Дедпул курця

«Я вважаю, що персонаж відмінно показав себе тому, що йому було дозволено бути тим, ким він є, вільним від рамок рейтингу PG-13, - вважає режисер. - Величезним плюсом також стала рекламна кампанія. Фільм знімався без помпи, а я знаю про зйомки, тому що мій художник-постановник Шон Хаворт, який працював над "Грою Ендера", був зайнятий і на "Дедпулі". Він розповідав мені, що фільм знімається дуже непомітно. Звичайно, багато в чому потрібно сказати спасибі Раяну і авторам фільму, які змогли взяти в свої руки управління персонажем і дали Раяну зняти правильне кіно. Дедпул - герой, у якого не закривається рот, він постійно жартує і лається, а такого персонажа досить важко показати, з огляду на певні параметри, встановлені студіями».

Гевін Худ заодно пройшовся по босам Fox за те, що в його «Росомаху» втиснули Дедпула.

 
На фото: Гевін Худ

«Знаєте, то камео в "Людях Ікс: Початок" було не зовсім тим, що ми з ними обговорювали. Це була спроба студії показати кількох персонажів і подивитися на реакцію глядачів. Але тепер Раян зміг зняти свій фільм, і зробив це дуже сміливо, так що він заслуговує той успіх. Їм вдалося зберегти рейтинг R, але тільки уявіть, якби їм довелося робити фільм з рейтингом PG-13! Сумніваюся, що вийшов би такий самий результат».

«Дедпул» на сьогоднішній день є найбільш касовим фільмом з рейтингом R в світовому прокаті. На рахунку у бойовика Тіма Міллера майже 755 мільйонів доларів. Бюджет картини склав 58 млн (без урахування витрат на рекламу).

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####