06
КВІ
2016

Джаред Лето врятується з полону в трилері «Аутсайдер»

Лауреат премії «Оскар» Джаред Лето отримав головну роль у трилері «Аутсайдер», який поставить режисер Мартін Зандвліет. Оскільки в цій історії не дуже багато подробиць, ми доповнили замітку коментарями Лето про роль Джокера.
 
На фото: Джаред Лето

Дія «Аутсайдера» буде розвиватися в Японії після Другої світової війни. Американський солдат (Лето), взятий в полон, рятується з ув'язнення завдяки своєму сусідові по камері. Однак сусід не простий, а член якудза, і тому герою Джареда доведеться відпрацювати звільнення і заслужити повагу японської мафії.

Сценарій написав Ендрю Болдвін. Раніше проект збирався ставити Такасі Мііке, але зараз він значиться за датським режисером Мартіном Зандвліетом. зйомки почнуться восени.

 
Кадр з фільму «Загін самогубців»

У серпні ми побачимо Джареда Лето в образі Джокера у фільмі Девіда Ейра «Загін самогубців». За останніми даними, студія Warner вкладає десятки мільйонів доларів в присмак, щоб злегка пом'якшити тон картини. Як кажуть інсайдери, всі жарти фільму виявилися в трейлері, а з огляду на те, як добре він був прийнятий, студія вирішила злегка підкоригувати тональність фільму.

Лето вважає, що Джокер - одна з найцікавіших ролей для актора. Кожен, що грає його, може вкласти щось своє. «Ти розумієш, що повинен зробити щось інше, - говорить Джаред. - Роль має бути твоєю. Таке трапляється постійно, будь ти композитор, що працює над написаною сто років тому музичною темою, або актор, який грає на сцені відому роль. Режисери переробляють великі фільми, актори переінакшують ролі - це давній процес. Від "Обличчя зі шрамом" до Гамлета. В якомусь сенсі нова інтерпретація - дуже цікава річ».

 
Кадр з фільму «Загін самогубців»

Роль Джокера якраз з тих, про які говорить Лето. «Коли Джокер вперше з'явився на сторінках коміксів 75 років тому, він був чудово прописаний. І я дуже вдячний можливості зіграти таку роль».

«Загін самогубців» з'явиться в українському прокаті 4 серпня.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####