07
КВІ
2016

Кілліан Мерфі знову попрацює з Крістофером Ноланом

Крістофер Нолан знімав Кілліана Мерфі в трилогії про Бетмена, в фантастиці «Початок», а тепер запросив його у військову драму «Дюнкерк». Мерфі зіграє одну з ролей другого плану, але він виявиться в хорошій компанії: серед «другорядних» в «Дюнкерку» - Том Харді, Марк Райленс і Кеннет Брана.
 
На фото: Кілліан Мерфі

Головні ролі у фільмі отримали новачки і маловідомі актори: Фйон Вайтхед, Джек Лауден і Анейрін Барнард. Також Нолан затвердив на одну з провідних ролей учасника групи One Direction Гаррі Стайлса.

Сценарій свого чергового фільму Крістофер Нолан написав сам. Це буде розповідь про операцію «Динамо», яку провели британські військові, рятуючи 330 000 солдатів армій союзників, блокованих у міста Дюнкерк німецькими військами.

 
Кадр з фільму «Бетмен: Початок»

«Дюнкерк» буде знятий на 65-мм плівку, а також на камеру IMAX. Зйомки почнуться в травні і пройдуть в місцях, де розвивалися історичні події.

Студія Warner планує випустити «Дюнкерк» у всьому світі 21 липня 2017 року.

 
Кадр з фільму «Початок»

Кілліан Мерфі недавно знявся в драмі про події Другої світової «Антропоїд», де в центрі сюжету - ліквідація одного з найбільш зловісних нацистських злочинців, начальника Головного управління імперської безпеки Третього рейху Рейнхарда Гейдріха.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####