07
КВІ
2016

Стартували зйомки четвертого сезону «Шерлока»

Здається, відпочинок Бенедикту Камбербетчу не потрібен: на днях актор повісив на цвях костюм Доктора Стренджа і завершив роботу над супергеройським фільмом Marvel в Нью-Йорку, а тепер повернувся в Лондон для зйомок нових серій «Шерлока». BBC Канал офіційно оголосив про старт виробництва четвертого сезону.
 
«Шерлок»

«Четвертий сезон "Шерлока" - ми повертаємося до роботи, - заявляє шоураннер проекту Стівен Моффат. - Що б ми не робили, куди б ми не їхали, всі дороги ведуть на Бейкер-стріт, і для нас це завжди немов повернення додому. Привиди минулого нависають над Шерлоком Холмсом і Джоном Ватсоном, насуваються трагедія і терор. Історія, яку ми розповідали з самого початку, незабаром досягне кульмінації».
 
Кадр з серіалу «Шерлок»

«Я щасливий повернутися до роботи над серіалом і не можу дочекатися, коли всі побачать, що ми приготували. - Додає Камбербетч. - Але вам доведеться почекати, нехай і не дуже довго. Це варто того».

Зрозуміло, Моффат і компанія будуть старанно тримати сюжетні подробиці в секреті, тому офіційний синопсис вийшов небагатослівним: «Четвертий сезон починається з повернення Шерлока Холмса до Великобританії, в той час як доктор Ватсон і його дружина Мері готуються до головного випробування у своєму житті: вони стануть батьками».

 
Вікторіанський спецвипуск «Шерлока»

Офіційна дата прем'єри четвертого сезону «Шерлока» поки не оголошена, але за традицією варто чекати серіал в розпал новорічних свят.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####