08
КВІ
2016

Warner вирішила не поспішати з «Книгою джунглів»

Студія Warner Bros. істотно зрушила дати релізів деяких своїх флагманських проектів. Сольний фільм про Чудо-жінку тепер вийде майже на місяць раніше, а версія «Книги джунглів», створювана Енді Серкісом, відкладена на рік.
 
Енді Серкіс на 88-й церемонії вручення премії «Оскар»

Поки новий діснеївський кіноваріант прози Редьярда Кіплінга збирає хвалебні рецензії, його конкурент, вже відзнятий Warner, замість 6 жовтня 2017 року з'явиться в кінотеатрах 19 жовтня 2018-го. Студія явно вирішила відступити перед потенційно успішним фільмом Джона Фавро і не зіштовхувати два настільки схожих проекти.

Сам же Енді Серкіс, для якого історія про Мауглі стане режисерським дебютом, вважає, що такий перепочинок піде картині на користь і допоможе їй на стадії постпродакшна досягти небувалої технічної досконалості: «Повинен висловитися особисто: я в повному захваті від того, що Warner змінила дату релізу нашого фільму "Книга джунглів: Початок". Це дуже амбітний проект. У ньому ми намагаємося домогтися небаченого раніше рівня психологічних і емоційних нюансів в перетворенні чудової акторської гри наших зірок в міміку тварин ... <> ... Вас чекає справжній новий етап в мистецтві розповідання історій, і це буде круто!»

 
Серкіс на зйомках своєї версії «Книги джунглів»

Раніше подібний кульбіт скоїв кінокомікс «Бетмен проти Супермена», спочатку запланований на липень 2015 року. Згодом студія зрушила дату релізу на травень 2016-го, а потім, щоб уникнути конфронтації з триквелом «Першого месника», відкотила фільм Зака ​​Снайдера на кінець березня.

«Чудо-жінка» ж, чий реліз стояв на 23 червня 2017 року, буде штурмувати кінотеатри з 2 червня того ж року. Крім того, Warner позначила прем'єрні дні для ще двох кінокоміксів - 5 жовтня 2018-го і 1 листопада 2019.

 
Галь Гадот в образі Чудо-жінки

Точно невідомо, що за фільми ховаються за цими датами, але західна преса припускає, що перша, можливо, призначена для перенесення «Флеша», раніше запланованого на березень того ж року, а друга зарезервована або під перенесення релізу «Аквамена», або під сольний фільм про Бетмена, сценарій до якого написав Бен Аффлек.
 
Джерело: kinopoisk.ru
переклад: kinobox.in.ua
#####