08
КВІ
2016

Раян Рейнольдс зацікавився «Проектом "Розі"»

Екранізація роману Грема Сімсіона «Проект "Розі"» так і не стала фільмом режисерів «Мачо і ботана» і втратила Річарда Лінклейтера, який пішов з проекту слідом за його зіркою Дженніфер Лоуренс. Зате тепер до фільму проявив інтерес Раян Рейнольдс. Але насамперед актор займеться сиквелом «Дедпула».
 
На фото: Раян Рейнольдс

Герой роману Сімсіона - блискучий вчений Дон Тіллман, який на дух не виносить людей. Йому досить важко змиритися з необхідністю знайти собі дружину, але він застосовує до пошуків математичний підхід і зустрічає Розі Джермен, найменш підходящу кандидатку. Вона п'є, курить і працює в барі. Розі шукає біологічного батька для дитини, і відносини з Деном спочатку ніяк не схожі на романтичні. Однак життя - підступна штука. В хорошому сенсі.

 
Кадр з фільму «Дедпул»

Спочатку до проекту була прикріплена Дженніфер Лоуренс, однак актриса перекинулася до Даррена Аронофскі, який покликав її в свою нову картину. Дехто називає причиною відходу Лоуренс необхідність зробити перерву в роботі.

Для Sony
«Проект "Розі"» є одним з пріоритетних, тому не дивно, що студія намагається піднімати його, не дивлячись на відсутність режисера. Рейнольдс, запрошений на головну роль, повинен знятися у фантастиці Sony «Життя», де він зіграє одного з астронавтів, які виявили життя на Марсі.
 
Кадр з фільму «Дедпул»

Однак все, що буде відбуватися в робочому графіку Раяна, буде залежати від сиквела коміксу «Дедпул». Офіційно «Дедпул 2» ще не заявлений, але Рейнольдс вже дав свою згоду на участь.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####