08
КВІ
2016

Офіційно: Шарліз Терон зніметься в «Форсажі 8»

Не підвели інсайдери, які пророкували на початку лютого Шарліз Терон роль головної злочинниці в бойовику «Форсаж 8». Студія Universal підписала контракт з актрисою, і вона приступить до зйомок у фільмі Ф. Гері Грея вже в травні.
 
На фото: Шарліз Терон

Терон в минулому році блискуче показала себе в бойовику «Шалений Макс: Дорога гніву», так що з швидкими машинами у неї проблем точно не буде. Крім того, режисер їй теж знакомий: Грей знімав Шарліз в трилері «Пограбування по-італійськи», який вийшов в прокат в 2003 році.

На сторінці фільмів франшизи «Форсаж» в Facebook написано: «Нашій команді доведеться зіткнутися з найбільшим противником за всю історію. Вітаємо в нашій родині Шарліз Терон».

 
Кадр з фільму «Мисливець і Снігова королева»

Таким чином, Терон виявиться в компанії вже всім знайомих акторів. Він Дізель, Мішель Родрігес, Двейн Джонсон, Джейсон Стетем та Тайріз Гібсон повернуться в восьмому фільмі серії.

Поплічником героїні Шарліз Терон виявиться норвежець Крістофер Хівью, відомий за серіалом «Гра престолів», де він грав Тормунда, одного з людей короля Манса.

 
Крістофер Хівью в серіалі «Гра престолів»

Найближчим часом Шарліз можна буде побачити в образі злої королеви Равенни в фільмі «Мисливець і Снігова королева». Нещодавно Терон закінчила зйомки в трилері «Найхолодніше місто».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####