11
КВІ
2016

Педро Паскаль поповнив акторський склад «Kingsman 2»

Зірка серіалу «Гра престолів» Педро Паскаль зніметься у фільмі Меттью Вона «Kingsman 2». Крім цього, на днях стало відомо про повернення в проект одного з героїв першої частини.
 
На фото: Педро Паскаль

Паскаль, який зіграв принца Оберіна Мартелла в серіалі за мотивами книг Джорджа Р. Р. Мартіна, недавно закінчивший роботу в картині Чжана Імоу «Велика стіна». Що стосується ролі Педро в
«Kingsman 2», то його героя зватимуть Джек Деніелс - як і відомий алкогольний напій. Більше про його персонажа нічого не повідомляється.
 
Кадр з серіалу «Гра престолів»

Терон Еджертон, якого зараз можна побачити в комедії «Едді "Орел"», знову з'явиться в образі новоспеченого агента «Kingsman», а в компанії з ним виявляться Едвард Голкрофт, Холлі Беррі і Джуліанна Мур.

Є також інсайдерська інформація, що Колін Ферт візьме участь в другому фільмі. Днями Еджертон твітнув тизер-постер продовження, на якому зображені зламані окуляри і фраза «Чутки про мою смерть сильно перебільшені». Свій твіт актор підписав так: «Повідомлення від старого друга».

 

Журналіст The Hollywood Reporter Борис Кіт повідомив у своєму твіттері, що за його даними Ферт дійсно повернеться в «Kingsman 2».

Дія продовження розгорнеться в США, де Еггсі належить зустріти подібного собі агента-ковбоя.


«Kingsman 2» вийде в світовий прокат 15 червня 2017 року.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####