14
КВІ
2016

Офіційно: Бен Аффлек зніме сольний фільм про Бетмена

Незважаючи на прохолодний прийом критиками фільму «Бетмен проти Супермена», Бен Аффлек удостоївся похвали за виконання ролі Темного лицаря, а багато фанатів з ентузіазмом сприйняли чутки про сольний фільм. Тепер генеральний директор Warner Bros. Кевін Цудзіхара підтверджує офіційно: Аффлек зніметься в новому «Бетмені» і займе режисерське крісло.
 
На фото: Бен Аффлек

Подробиці «Бетмена» поки залишаються в секреті. Відомо лише, що фільм вийде в найближчі п'ять років. На початку квітня студія Warner позначила прем'єрні дні для двох фільмів кіновсесвіту DC - 5 жовтня 2018 го і 1 листопада 2019. Ймовірно, друга дата призначена для стража Готема.

Керівник агенції WME Патрік Вайтсел не так давно проговорився в інтерв'ю The Hollywood Reporter, що Аффлек, крім того, відповідає і за сценарій картини. Більш того, текст вже написаний, і він «вийшов дійсно цікавим».

 
Кадр з фільму «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості»

Темний лицар у виконанні Аффлека з'явиться в «Лізі справедливості», зйомки якої стартували 11 квітня. Також героя можна буде побачити в «Загоні самогубців», але поки не відомо, скільки йому буде відведено екранного часу.
 
Бен Аффлек і щенята в передачі Джиммі Феллона

Першими повнометражними режисерськими проектами Бена Аффлека стали картини «Бувай, дитинко, бувай» і «Місто злодіїв», які отримали по номінації на «Оскар» за роль другого плану. Третя режисерська робота Аффлека «Арго» завоювала три статуетки Американської кіноакадемії, в тому числі в категорії «Найкращий фільм». Його наступний проект «Нічне життя» вийде в прокат у жовтні 2017 року.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####