14
КВІ
2016

Донал Глісон зіграє творця «Вінні Пуха»

З'явившись в минулому році відразу в чотирьох номінованих на «Оскар» фільмах («Легенда Г'ю Гласса», «Бруклін», «Пробудження сили», «Ex Machina»), Донал Глісон продовжує підбирати собі цікаві проекти. Актор веде переговори про отримання ролі англійського письменника Алана Александра Мілна в біографічній стрічці «До побачення, Крістофер Робін».
 
На фото: Донал Глісон

Картина сфокусується на непростих стосунках письменника зі своїм сином Крістофером Робіном, який став прототипом для героя повістей і віршів про знаменитого ведмедика. Уже в зрілому віці Крістофер неодноразово висловлював невдоволення тим, що батько використовував в творах його ім'я.

 
На фото: А. А. Мілн

Завдяки мультфільмам «Вінні Пух» асоціюється у багатьох глядачів з Disney, але виробництвом біографічної стрічки планує зайнятися інша студія, компанія Fox Searchlight. Продюсерами виступлять Деміен Джонс («Залізна леді») і Стів Крістіан («Я і Орсон Веллс»).

 
Кадр з фільму «Легенда Г'ю Гласса»

Серед майбутніх проектів Донала Глісона виділяються восьмий епізод «Зоряних війн», де він повернеться до ролі генерала Хакса, а також трилер «Мена». У картині режисера «На межі майбутнього» Дага Лаймана Донал зіграє з Томом Крузом і Джессі Племонсом.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####