14
КВІ
2016

Перезапуск «Людини-павука» отримав офіційну назву

Нова версія «Людини-павука» з Томом Холландом в головній ролі обзавелася логотипом і офіційною назвою, яке вийшло символічним. Супергеройська картина, що створюється спільними зусиллями Sony і Marvel, буде називатися Spider-Man: Homecoming («Людина-павук: Повернення додому»).
 
Людина-павук у фільмі «Перший месник: Протистояння»

Назва картини є відсиланням до випуску коміксу The Amazing Spider-Man під номером 252, який побачив світ у 1984 році. Про сам фільм як і раніше відомо небагато. Режисерське крісло займає Джон Воттс, тітоньку Мей грає Маріса Томей, також на проект підписана Зендея Коулман.
 
Офіційний логотип фільму

З чуток, в картині з'явиться Залізна людина у виконанні Роберта Дауні-молодшого. Головним претендентом на роль редактора газети «Дейлі Б'югл» Джей Джоні Джеймсона є Г'ю Лорі, а одним з лиходіїв може стати Стервятник. Однак підтвердження цієї інформації не було.

На конвенті CinemaCon в Лас-Вегасі голова Sony Pictures Том Ротман описав картину наступним чином: «Пітеру Паркеру доведеться розібратися зі складним конфліктом - як встигнути врятувати світ і закінчити свою домашню роботу».

 
На фото: Том Холланд

Вперше побачити нового Людину-павука на великому екрані можна буде в картині «Перший месник: Протистояння», реліз якої запланований на 5 травня. Якщо вірити відгукам з перших показів, герой отримав у фільмі куди більше екранного часу, ніж багато хто очікував.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####