15
КВІ
2016

Майкл Кітон готується поборотися з Людиною-павуком

Отримавши офіційну назву, новий фільм про Людину-павука визначився з виконавцем ролі головного лиходія. Sony і Marvel зупинили свій вибір на Майклі Кітоні, але поки залишається загадкою, образ якого противника Пітера Паркера пропонується номінанту на «Оскар».
 
На фото: Макл Кітон

Переговори актора зі студіями поки знаходяться на ранній стадії. Очікується, що в фільмі «Людина-павук: Повернення додому» може бути кілька лиходіїв, а одним з них стане Стервятник. Ймовірно, Кітон зіграє саме його. До того ж у актора є багатий досвід польотів в супергеройських костюмах. Він виконував головні ролі в «Бетмені» Тіма Бертона і «Бердмені» Алехандро Гонсалеса Іньярріту.

Костюм Людини-павука одягне Том Холланд, а тітоньку Мей зіграє Маріса Томей. Режисерське крісло займе Джон Воттс, постановник кримінального трилера «Поліцейська тачка». Зйомки картини почнуться вже влітку.

 
Кадр з фільму «У центрі уваги»

Майкл Кітон зіграв у двох стрічках поспіль, взявших «Оскар» в категорії «Найкращий фільм» ( «Бердмен» і «У центрі уваги»). Цього року глядачі побачать актора в біографічній драмі «Засновник» про Рея Крока, який створив мережу ресторанів швидкого обслуговування McDonald's.

Прем'єра нового «Людини-павука» намічена на 6 липня 2017 року.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####