16
КВІ
2016

Татум зіграє в «Kingsman 2», Камбербетч озвучить Грінча

Ченнінг Татум приєднався до і без того зоряного акторського складу продовження «Kingsman». У шорт-листі претендентів на роль молодого Хана Соло з'явився фаворит. Disney готує ігрову версію «Пітера Пена». Бенедикт Камбербетч озвучить Грінча. Ці та інші новини - в нашому дайджесті.
 
На фото: Ченнінг Татум

Картина «Kingsman: Золоте коло» продовжує набирати акторів і дивувати кастинговими рішеннями. Слідом за Джуліанною Мур, Педро Паскалем і Холлі Беррі до фільму приєднався Ченнінг Татум, про що він поспішив оголосити на своїй сторінці в Twitter. Поки не зрозуміло, хорошого або поганого хлопця зіграє зірка «Супер Майка», як невідомо і те, наскільки великою буде його роль.

 

Студія Disney запускає ігрову версію чергового мультиплікаційного хіта зі свого каталогу. Слідом за «Красунею і чудовиськом», «Піноккіо», «Мулан», «Дамбо» і «Аладдіном» нове життя на великому екрані отримає «Пітер Пен». За режисуру і сценарій відповідає Девід Лоурі, постановник «У бігах» і «Дракон Піта».
 
Кадр з мультфільму «Пітер Пен»

У березні стало відомо про те, що після проб залишилося три основні претенденти на роль Хана Соло в спін-оффі «Зоряних війн». Це Олден Еренрайк, Джек Рейнор і Терон Егертон. За повідомленням Deadline, в цій трійці з'явився фаворит - Еренрайк, якого глядачі не так давно могли побачити в «Аве, Цезар!» Братів Коен. Актор зумів вразити босів Lucasfilm і Disney, і в даний момент вони планують зупинитися на його кандидатурі. Реліз стрічки запланований на травень 2018-го, а режисерами виступлять Філ Лорд і Крістофер Міллер.
 
На фото: Олден Еренрайк

Бенедикт Камбербетч, який озвучив вовка в «Пінгвіни Мадагаскару», продовжить роботу над анімацією. На цей раз зірка «Шерлока» і «Доктора Стренджа» отримала головну роль. Актор подарує свій голос головному герою мультфільму «Грінч - викрадач Різдва». Над новою версією історії зеленого і волохатого ненависника свята працює студія Illumination, яка подарувала нам «Посіпак». Прем'єра відбудеться в листопаді 2017 року.

 
На фото: Бенедикт Камбербетч

За останні роки кілька разів робилися спроби запустити у виробництво екранізацію роману Рея Бредбері «451 градус за Фаренгейтом». У певний момент до проекту придивлявся режисер «Втечі з Шоушенка» і «Зеленої милі» Френк Дарабонт. Але всі спроби виявилися безуспішними. Тепер за справу серйозно береться HBO Films. Режисерське крісло займе Рамін Бахрані («99 будинків», «Прощай, Соло»). Він же займеться і адаптацією сюжету. Інформації про кастинг або датою виходу фільму в ефір поки немає.

 
На фото: Рамін Бахрані
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####