18
КВІ
2016

У Новій Зеландії розпочато зйомки фільму «Кібер привид»

Рaramount Pictures та DreamWorks Pictures оголосили про початок виробництва стрічки «Кібер привид» з Скарлетт Йоханссон («Люсі») у головній ролі та Рупертом Сандерсом («Білосніжка та мисливець») у якості режисера. Зйомки проходять в Веллінгтоні, Нова Зеландія. 

Також було представлено перший кадр голлівудського ремейка легендарного аніме.

 
Кадр з фільму «Кібер привид»

Paramount Pictures випустить фільм «Кібер привид» в американський прокат 31 березня 2017 року.

Продюсуватимуть стрічку за мотивами відомої японської манги авторства Масамуне Сіро Аві Арад («Нова Людина-павук», «Залізна людина»), Арі Арад («Примарний вершник 2») та Стівен Пол («Примарний вершник 2»). Виконавчі продюсери фільму – Майкл Костіган («Прометей»), Тетсу Фуджимура («Теккен»), Міцухіса Ісікава, чия студія анімації Production IG працювала над японською версією фільму та телесеріалу «Кібер привид», а також Джеффрі Сільвер («На межі майбутнього», «300 спартанців»).

 
На фото: Скарлетт Йоханссон

В основі фільму «Кібер привид» лежить популярна науково-фантастична манга про жіночий кіборг-спецназ, який керує групою під назвою «9-й Відділ». Завдання відділу – зупинити найнебезпечніших злочинців та екстремістів на чолі з ворогом, чия мета знищити досягнення Hanka Robotics в сфері кібертехнологій.

 
Руперт Сандерс на зйомках фільму «Білосніжка та мисливець»

До акторського складу «Кібер привиду» також увійшли Такеші Кітано («Щасливого Різдва, містере Лоуренс», «Королівська битва») в ролі Дайсуке Арамакі, Жюльєт Бінош («Англійський пацієнт», «Шоколад»), Майкл Пітт («Ганнібал», «Підпільна імперія») в образі Кудзе, Пілу Азбек («Бен-Гур», «Люсі») як Бато та Каорі Момої («Мемуари гейші», «Гонконг, конфіденційно»).
 
#####