18
КВІ
2016

Тоні Револорі зіграє у новому фільмі «Людина-павук»

Каліфорнієць Тоні Револорі, який здобув популярність завдяки ролі підручного героя Рейфа Файнса в фільмі Веса Андерсона «Готель "Гранд Будапешт"», приєднався до акторського складу нової версії «Людини-павука».
 
На фото: Тоні Револорі

Картина Sony стрімко наближається до початку виробництва - в кінці кінців, до релізу «Людини-павука» залишилося трохи більше року. Джон Воттс ставить фільм, де роль Пітера Паркера зіграє Том Холланд. Вперше актора в образі супергероя в червоно-синьому трико можна буде побачити в блокбастері «Перший месник: Протистояння». Очікується, що там же дебютує і Маріса Томей в ролі тітки Мей, яка виховала Пітера.

Револорі зіграє в «Людині-павук» шкільного ворога Пітера Паркера, але при цьому він не стане суперлиходієм, як це сталося з Гарі Осборном.

 
Кадр з фільму «Готель "Гранд Будапешт"»

Очікується, що в якості лиходія у фільмі Воттса з'явиться Майкл Кітон, проте поки ця інформація залишається непідтвердженою. Якщо актор погодиться, то, швидше за все, зіграє Стерв'ятника - цього персонажа Сем Реймі планував ввести в четвертий фільм своєї серії про Людину-павука, але в підсумку студія вирішила перезапустити франшизу.

Днями одну з важливих ролей у фільмі отримала актриса і модель Лора Херріер. Поки на рахунку Лори немає серйозних проектів, але її можна було бачити в мюзиклі «Протягом останніх п'яти років» і в серіалі «Одне життя, щоб жити».

 
На фото: Лора Херріер

Тоні Револорі недавно з'явився в комедії «Наркотик», в драмі «П'ята хвиля», а в цьому році очікується реліз фільму «Лоурайдери» з його участю.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####