19
КВІ
2016

Джей Джей Абрамс спродюсує фільм з Дейзі Рідлі

Постановниця мелодрами «Щоденник дівчинки-підлітка» Маріель Хеллер отримала пропозицію поставити містичну драму Kolma, головну роль в якій може зіграти зірка блокбастера «Зоряні війни: Пробудження сили» Дейзі Рідлі. Продюсує картину Джей Джей Абрамс.
 
На фото: Дейзі Рідлі

Kolma - ремейк ізраїльського телефільму «Все, що у мене є». У чомусь він схожий на «Щоденник пам'яті», але тільки з боку. Молода і закохана один в одного пара потрапляє в жахливу автокатастрофу. Юнак гине. Тамара - так звуть героїню - намагається жити далі. Вона виходить заміж за іншого, народжує трьох дітей. Тамара вмирає в 75 років, і в загробному житті їй дається шанс забути своє життя, стати молодю і провести вічність зі своїм юним коханим. Або ж вона може залишитися такою, як є, чекаючи свого чоловіка.

 
На фото: Марріель Хеллер

Студія Paramount вже три роки розробляє ремейк, і з того ж часу до нього прикріплена компанія Абрамса Bad Robot. У 2013-му фільм хотів знімати Рон Ховард, але в підсумку картину запропонували Маріель Хеллер.

 
Джей Джей Абрамс і Дейзі Рідлі на MTV Movie Awards

Дейзі Рідлі, яка може зіграти головну роль в англомовному ремейку, зараз зайнята на зйомках восьмого епізоду «Зоряних війн». Ходили чутки, що британську актрису хочуть бачити в ролі Лари Крофт у новій версії екранізації популярної відеогри, але поки ця інформація не підтвердилася.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####