19
КВІ
2016

«Світ Юрського періоду 2» зніме Хуан Антоніо Байона

Один з найкасовіших проектів 2015 року, трилер «Світ Юрського періоду», не залишиться без продовження. Сиквел забуксував, коли режисер «Світу» Колін Треворроу відмовився ставити його, але найближчим часом розробка продовжиться. Знімати «Світ Юрського періоду 2» буде іспанець Хуан Антоніо Байона.
 
На фото: Хуан Антоніо Байона

У січні цього року Байона вибув з режисерського крісла сиквела іншого блокбастера - «Всесвітня війна Z». За офіційною версією іспанський постановник повинен був приділити більше уваги драмі «Голос монстра», і йому було не до бойовика з Бредом Піттом і зомбі. Неофіційна версія була пов'язана з «Світом Юрського періоду 2».

Сценарій продовження Колін Треворроу написав у співпраці з Дереком Конноллі («Кінг Конг: Острів черепа»). Відомо, що Кріс Претт і Брайс Даллас Ховард, що знімалися у фільмі Треворроу, повернуться в сиквелі.

 
Кріс Претт і Колін Треворроу на зйомках «Світу Юрського періоду»

Іспанець Хуан Антоніо Байона здобув популярність завдяки хоррору «Дитячий будинок». На його рахунку драма «Неможливе», серіал «Страшні казки» і фільм «Голос монстра», який виходить в цьому році.

За деякими даними продюсери фільму про динозаврів (серед них Френк Маршалл і Стівен Спілберг) улещували Байон ще в минулому році, але той не наважувався кидати «Всесвітню війну Z 2».

 
Хуан Антоніо Байона і Наомі Воттс на зйомках драми «Неможливе»

Світовий реліз «Світу Юрського періоду 2» намічений на 7 червня 2018 го.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####