27
СІЧ
2015

«Люди Ікс» можуть стати телесеріалом

Телеканал Fox може запустити серіал «Люди Ікс»

Мутанти з коміксів Marvel вже стали героями восьми повнометражних фільмів, включаючи прийдешній «Апокаліпсис», і студія 20 Century Fox не прагне віддавати права студії Marvel, яка з радістю повернула б собі мутантів для участі у вже існуючих проектах.

Втім, для того щоб Люди Ікс стали повноправними героями телесеріалу, студії знадобиться згода студії Marvel.

Дров у багаття чуток про серіал по «Людям Ікс» в минулому квітні підкинув сценарист «Днів минулого майбутнього» Саймон Кінберг. «Думаю, це чудова ідея, - сказав Саймон у розмові з сайтом Collider. - Ми досі розмірковуємо над тим, куди далі піде франшиза. Але якщо подивитися на «Агентів "Щ.И.Т."» або те, що зараз Marvel робить з "Зірвиголовою", то перенесення деяких сюжетів на телебачення має сенс. Частково тому, що для всіх персонажів просто не вистачає місця на великому екрані. Та й формат коміксів краще підходить для телебачення».

 
Кадр з фільму «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього»

Восени 2014-го портал Bleeding Cool повідомив, що Fox зацікавлена у створенні серіалу «Люди Ікс».

На цьому тижні сайт TV Insider опублікував підтвердження, отримане від Гарі Ньюмана, одного з босів Fox, про переговори щодо розробки серіалу «Люди Ікс»: «Ми вже зустрічалися з Marvel і налаштовані оптимістично, хоч і обережно. У творчому плані нічого зробити швидко не вийде. Поки мова йде тільки про угоду, а потім вже займемося креативом».

Так що на сьогоднішній день немає ні сценариста, ні концепції можливого серіалу. Але шанси на телеверсію «Людей Ікс» серйозно підросли.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####