20
КВІ
2016

Джон М. Чу продовжить франшизу «Ілюзія обману»

Другий фільм франшизи про фокусників «Ілюзія обману» ще не вийшов в прокат, але студія Lionsgate вже заручилася згодою режисера Джона М. Чу на зйомки третьої картини серії.
 
Кадр з фільму «Ілюзія обману 2»

Lionsgate уклала контракт з Чу за два місяці до виходу його фільму «Ілюзія обману 2» в прокат. В Україні картина з'явиться одночасно з Америкою, 9 червня.

Оригінальний фільм про банду фокусників знімав Луї Летер'є. Стрічка, що вийшла в 2013 році, зібрала в світовому прокаті майже 352 мільйони доларів. Знімати продовження Летер'є не став, проте його нова картина, комедія «Брати з Грімсбі», заробила в Штатах за все 6,8 млн доларів. Незважаючи на скромний за голлівудськими мірками бюджет (35 млн), стрічка так і не змогла окупитися.

 
На фото: Джон М. Чу

Ставити «Ілюзію обману 2» запросили Джона М. Чу, який зняв бойовик «G. I. Joe: Атака кобри 2». Недавній фільм Чу «Джем і голограми» мав нищівний провал в прокаті (загальні збори - 2,3 млн доларів), але це не зашкодило кар'єрі режисера.

Рік тому глава Lionsgate Джон Фелтхаймер говорив, що третій фільм франшизи «Ілюзія обману» вже планується, але ніяких уточнень не було. Фелтхаймер вважає, що «Ілюзія обману 2» заробить в прокаті більше свого попередника.

 
«Ілюзія обману 2»

Джессі Айзенберг, Марк Руффало, Морган Фріман, Вуді Харрельсон, Майкл Кейн і Дейв Франко повернуться до своїх ролей в другому фільмі. Замість Айли Фішер з'явиться Ліззі Каплан. Головний атракціон «Ілюзії обману 2» - участь Деніела Редкліффа.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####