21
КВІ
2016

Віллем Дефо приєднався до «Ліги справедливості»

Зігравши Зеленого Гобліна в фільмі про Людину-павука, Віллем Дефо знову опинився в екранізації коміксу, але на цей раз видавництва DC. Актор отримав роль в стрічці Зака ​​Снайдера «Ліга справедливості».
 
На фото: Віллем Дефо

Кого саме зіграє Дефо у фільмі, який об'єднає відразу декількох супергероїв, поки не повідомляється. Відомо лише, що акторові не доведеться знову ставати лиходієм, як в картині Сема Реймі.

 
Кадр з фільму «Людина-павук»

Зйомки «Ліги справедливості» вже ведуться. Бен Аффлек, Галь Гадот і Генрі Кавілл знову повернуться до ролей Бетмена, Чудо-жінки і Супермена відповідно. Також у фільмі зайняті Езра Міллер (Флеш), Джейсон Момоа (Аквамен) і Дж. К. Сіммонс (комісар Гордон).

Сюжет «Ліги справедливості» тримається в таємниці. Сценарій написав Кріс Терріо, який отримав премію «Оскар» за адаптацію «Операції "Арго"». Терріо також є одним з авторів сценарію фільму «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості».

 
Кадр з фільму «Джон Вік»

Віллем Дефо в останній раз з'являвся на українських екранах в бойовику «Джон Вік». Актора можна було бачити в драмі «Винні зірки» і трилері «Найнебезпечніша людина». Нещодавно Дефо знявся у Чжана Імоу в картині «Велика стіна» з Меттом Деймоном.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####