22
КВІ
2016

Альфонсо Куарон допоможе фільму «Книга джунглів: Початок»

Режисер «Гравітації» Альфонсо Куарон взявся за роботу з поліпшення проекту студії Warner «Книга джунглів: Початок». У режисерському кріслі і раніше залишається Енді Серкіс, він же зіграє ведмедя Балу.
 
На фото: Альфонсо Куарон

Відомо, що стрічка «Книга джунглів: Початок» Серкіса повинна була стати повною протилежністю фільму Джона Фавро, який недавно випустила на екрани студія Disney. Вважалося, що проект Фавро орієнтований на сімейну аудиторію, тоді як «Книга джунглів» від Warner буде більш дорослим твором.

У проекті Серкіса взяли участь Бенедикт Камбербетч, Кейт Бланшетт і Меттью Різ.

 
На фото: Енді Серкіс

Оскільки «Книга джунглів» Disney вже заробила в світовому прокаті 338 мільйонів доларів (і поки не збирається зупинятися), Warner перенесла реліз своєї версії з жовтня 2017 року на жовтень 2018-го. Дату, яка звільнилася (6 жовтня 2017 року) зайняв «Той, що біжить по лезу 2».

Альфонсо Куарон найближчим часом повинен буде дати свої рекомендації щодо поліпшення проекту Серкіса. Для актора це дебют у режисурі. Виробництво фільму завершено, однак на роботу над візуальними ефектами піде чимало часу.

 
«Книга джунглів» студії Disney

Студія Disney, дивлячись на успіх «Книги джунглів», запустила у виробництво продовження, однак дата його релізу поки не називається.

«Книга джунглів: Початок» очікується в світовому прокаті 19 жовтня 2018 року.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####