22
КВІ
2016

«Людина-павук»: Плюс Роберт Дауні-мол., мінус Кітон

У новій версії франшизи «Людина-павук» від Sony і Marvel з'явиться Роберт Дауні-мол. в образі Тоні Старка. На жаль, переговори з Майклом Кітоном, якого звали на роль лиходія, так і не завершилися успіхом.
 
На фото: Роберт Дауні-мол.

Що стосується Дауні, то його участь в «Людині-павук» є частиною плану по включенню Пітера Паркера у всесвіт Marvel. Нагадаємо, що права на Людину-павука знаходяться у студії Sony, що випустила в цілому п'ять фільмів про цього персонажа, але в підсумку вирішила об'єднати зусилля з Marvel.

 
Кадр з фільму «Перший месник: Протистояння»

Є шанс, що Залізна людина буде не єдиним супергероєм, який з'явиться в «Людині-павук» від Джона Воттса. Сам же Людина-павук дебютує у фільмі братів Руссо «Перший месник: Протистояння». У цій ролі знявся Том Холланд, і критики, які переглянули картину, вже нахвалюють актора.

Зйомки нової стрічки про Пітера Паркера почнуться в червні. На жаль, Майкл Кітон, якого багато хто готував на роль Стерв'ятника, так і не зважився на участь в проекті.

 
Кадр з фільму «Перший месник: Протистояння»

В цьому році Роберт Дауні-мол., швидше за все, приступить до зйомок у третьому фільмі серії Гая Річі «Шерлок Холмс». По крайній мірі, в своїх інтерв'ю актор натякає, що в цьому році вони з Річі точно спробують зняти третього «Холмса».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####