22
КВІ
2016

Емма Стоун стане «Жінкою в бізнесі»

Побившись з декількома студіями, Fox відвоювала право постановки комедії «Жінки в бізнесі» (Women in Business) за сценарієм Лори Стайнел. До проекту вже прикріплені Емма Стоун, Кейт МакКіннон і Джилліан Белл.
 
На фото: Емма Стоун

Якщо Стоун додаткового представлення не потребує, то про Кейт і Джилліан можна нагадати. МакКіннон - зірка програми «Суботнім вечором в прямому ефірі», а в цьому році її можна буде побачити в одній з головних ролей в комедії «Мисливці на привидів». Белл поки не дуже відома, але багато хто пригадає актрису по ролі шкідливої ​​дівиці, з якою Джона Хілл бився в комедії «Мачо і ботан 2».

 
На фото: Кейт МакКіннон

За сюжетом «Жінок в бізнесі», дві героїні-суперниці відправляються у відрядження до Канади. Там вони наймають третю дівчину, щоб та працювала на них як інтерн. Однак замість цього, нова вносить в їх подорож справжній хаос.

Лора Стайнел працювала в якості сценариста над серіалом «Червоні дуби», який, крім інших режисерів, ставив Девід Гордон Грін. Вона також написала комедію FAM-I-LY, яку збирається знімати сама, а головну роль в ній зіграє Тейлор Шилінг з серіалу «Помаранчевий - хіт сезону».

 
На фото: Джилліан Белл

Режисером «Жінок в бізнесі» призначений Джейк Зіманський. У нього в цьому році виходить комедія «Весільний погром». Зіманський працював над серіалами «Бруклін 9-9», «Погана суддя» і «Спецназ: Сан-Дієго».

 
Джерело: kinopoisk.ru
переклад: kinobox.in.ua
#####