25
КВІ
2016

Логан Лерман безслідно зникне

Незалежна картина «Сідні Холл» обзавелася непоганим акторським складом. Логан Лерман зіграє головного героя, тоді як в компанії з ним виявляться Ель Фаннінг, Мішель Монахен і Нейтан Лейн. Режисерське крісло займе Шон Крістенсен.
 
На фото: Логан Лерман

Сценарій Крістенсен написав в співавторстві з Джейсоном Доланом. У режисера на рахунку трохи проектів, проте у нього вже є премія «Оскар» за короткометражну стрічку «Зараз або ніколи», отриманий в 2013 році. Цікаво, що Шон до початку своєї кінокар'єри був фронтменом групи Stellastarr.

 
На фото: Ель Фаннінг

«Сідні Холл» - історія молодої людини, який пишуть книгу про своє покоління, а потім безслідно зникає. За деякими даними, на цю роль пробувалися багато голлівудських актори, але тільки Лерман виявився підходящим. Заковика в тому, що Сідні Холл показаний у фільмі в різному віці - в 18 років, 24 роки і 30 років. І тільки Логан Лерман виглядав переконливо. До слова, Логану в цьому році якраз виповнилося 24 роки.

Відразу дві компанії проявляли активний інтерес до проекту - студія Fox і кінопідрозділ концерну Amazon. Проте продюсери вирішили, що спочатку знімуть фільм, а потім віддадуть на милість різного роду фестивалів.

 
На фото: Мішель Монахен

Зйомки «Сідні Холла» починаються на цьому тижні в Нью-Йорку.

Логан Лерман останній раз з'являвся в драмі «Обурення», показаної на кінофестивалях «Санденс» і в Берліні. На великих екранах актора не було видно два роки, з часів драм «Ной» та «Лють».

 
На фото: Нейтан Лейн

Ель Фаннінг в травні цього року з'явиться на Каннському кінофестивалі, де в конкурсній програмі заявлена ​​картина Ніколаса Віндінга Рефна «Неоновий демон» з її участю.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####