26
КВІ
2016

Дісней призначає прем'єрні дати для своїх фільмів

Студія Disney на цьому тижні зайняла ще п'ять прем'єрних слотів на майбутнє. Незважаючи на те, що поки не анонсується, коли і який саме вийде фільм, інсайдери індустрії впевнені, що серед майбутніх прем'єр знаходяться недавно запущена в розробку «Книга джунглів 2», сиквел «Чаклунки» і ряд інших проектів.
 
«Чаклунка»

У минулі вихідні фільм Джона Фавро за мотивами книг Редьярда Кіплінга довів свою касу до 533 мільйонів доларів, здобувши переконливу перемогу в рідному прокаті над казкою «Мисливець і Снігова королева» (61,5 млн проти 19,4 млн доларів). Звичайно, такі збори надають впевненості думку зняти продовження.

Дати, які позначила студія, такі: 28 червня 2017 року, 6 квітня 2018-го, 3 серпня 2018-го, 25 грудня 2018-го і 20 грудня 2019 року. Раніше стало відомо, що Disney планує ще два фільми: один - на 2 листопада 2018-го, другий - на 8 листопада 2019.

 
«Книга джунглів»

Студійні інсайдери вважають, що одна з анонсованих на цьому тижні дат відійде фільму «Книга джунглів 2», не дивлячись на заяву Warner про перенесення свого проекту «Книга джунглів: Початок» на 19 жовтня 2018-го. Другий фільм Фавро може бути готовий до серпня або листопада 2018-го.

Серед інших фільмів, які можуть виявитися на позначених датах, є «Круелла» з Еммою Стоун, «Тріщина в часі» режисера Ави ДюВерней, «Круїз по джунглях» з Двейном Джонсоном,
«Дамбо» Тіма Бертона, сиквел «Мері Поппінс» з Емілі Блант в ролі знаменитої няні, фільм про фею Дінь-Дінь з Різ Візерспун, «Чаклунка 2» з Анджеліною Джолі і «Лускунчик», над яким працює шведський постановник Лассе Халльстрем.
 
Злодійку Круеллу колись грала Гленн Клоуз, а тепер зіграє Емма Стоун

Ризикнемо припустити, що грудневі слоти займуть фільми франшизи «Зоряні війни».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####