28
КВІ
2016

«Шерлок Холмс 3» знайшов сценариста

Схоже, Роберт Дауні-мол. не збрехав, повідомивши, що «Шерлок Холмс 3» десь на підході. Студія Warner на цьому тижні оголосила ім'я нового сценариста проекту, який замінить на цій посаді автора «Залізної людини 3» Дрю Пірса.
 
Кадр з фільму «Шерлок Холмс»

«Шерлок Холмс» Гая Річі побачив світ у 2009 році, зібрав в світі 524 млн при бюджеті в 90 млн. Сиквел коштував дорожче, 125 млн доларів, а збори його склали 545 млн.

Сценарій «Шерлока Холмса 3» запустили в розробку ще в жовтні 2011 року, до прем'єри другої стрічки «Шерлок Холмс: Гра тіней». Тоді було оголошено, що третій фільм напише Дрю Пірс, який працював над картинами «Залізна людина 3» і «Місія неможлива: Нація ізгоїв».

 
Кадр з фільму «Шерлок Холмс: Гра тіней»

Час минав, Роберт Дауні-мол. знімався в проектах студії Marvel, але про повернення його в образі англійського сищика постійно згадували журналісти. Відносно недавно актор проговорився, що студія Warner планує зйомки «Шерлока Холмса 3» в цьому році, але офіційного підтвердження так і не було.

Зараз Warner знайшла нового сценариста для третьої частини. Текстом займеться Джеймс Койн, вже співпрацював з продюсером «Холмса» Лайонелом Вігремом над проектом «Острів скарбів».

 
Кадр з фільму «Шерлок Холмс: Гра тіней»

Дата релізу «Шерлока Холмса 3» поки не повідомляється. Очікується, що Гай Річі, Роберт Дауні-мол. і Джуд Лоу повернуться в третьому фільмі франшизи.
 
Джерело: kinobox.in.ua
Переклад: kinobox.in.ua
#####