28
КВІ
2016

Хоакіну Феніксу пропонують ролі Ісуса Христа і ковбоя

Відразу два фільми заманюють до себе Хоакіна Фенікса. Драма «Марія Магдалина» з Руні Марою в головній ролі, а також перший англомовний проект французького постановника Жака Одіара, вестерн «Брати Сістерс» з Джоном Сі Райлі.
 
На фото: Хоакін Фенікс

У «Марії Магдалині» Феніксу запропонована роль Ісуса Христа. Проект, запущений компанією See-Saw Films в січні цього року, в США підтримує Weinstein Co., тоді як за кордоном прокатом займатиметься Universal. Зйомки почнуться цього літа, а реліз очікується в 2017 році.

Руні Мара зіграє послідовницю Христа. Як раніше повідомлялося, «Марія Магдалина» покаже реалістичний і гуманістичний портрет однієї з найзагадковіших і незрозумілих фігур Біблії. Знімати картину буде Гарт Девіс, який працював над серіалом «Вершина озера». Його повнометражний дебют, драма «Лев» з Ніколь Кідман виходить в прокат в цьому році.

 
На фото: Руні Мара

Другий проект, пропонований Хоакіну Феніксу - вестерн «Брати Сістерс» за однойменним романом Патріка Девітта. Фільм стане англомовним дебютом французького постановника Жака Одіара, режисера драм «Пророк» та «Діпан».

Дія роману розвивається в штатах Орегон і Каліфорнія в 1851 році. Оповідач - найманець Елай Сістерс (цю роль зіграє Джон Сі Райлі, він же продюсер фільму). Разом зі своїм братом Чарлі Сістерс він прямує в Сан-Франциско, щоб за завданням нещадного Коммодора вбити приємного, але крадія джентльмена Германна Керміта Ворм. Коли вони наздоганяють жертву, з'ясовується, що Ворм розробив хімічну формулу, що дозволяє знайти золоті поклади. Брати Сістерс вирішують збагатитися, але ситуація виходить з-під контролю: формула виявляється надзвичайно отруйною. Чорний гумор і гори трупів додаються.

 
На фото: Жак Одіар

Хоакін Фенікс востаннє з'являвся на українських екранах у фільмі Вуді Аллена «Ірраціональна людина». Актор приписаний до історичної драми Кейсі Аффлека Far Bright Star, де зіграє старіючого кавалериста Наполеона Чайлдса, який полював на легендарного мексиканського революціонера Панчо Вілью, але в підсумку потрапив в засідку і був змушений виживати в пустелі.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####