28
КВІ
2016

«Росомаха 3» додає відразу двох британських акторів

Триває кастинг у фільм Джеймса Менголда «Росомаха 3». На цьому тижні до Г'ю Джекмана, Патріка Стюарта і Бойда Холбрука приєдналися два британських артиста: Річард Е. Грант і один з творців серіалу «Офіс» Стівен Мерчант.

Деталі сюжету тримаються в таємниці. Відомо, що Річард Е. Грант зіграє божевільного вченого. Ексцентричних персонажів Грант переграв чимало, так що «Росомасі» з ним пощастило. Що стосується Мерчанта, то його роль не розкривається.

 
На фото: Річард Е. Грант

Річард Е. Грант, відомий за фільмами «Гудзонский яструб», «Вітнейл і Я» і «Дракула», нещодавно з'явився в серіалі «Джекіл і Хайд», а також у фільмах «Будинок Хемінгвей» і «Королева і країна».

Стівена Мерчанта можна було бачити в комедіях «Крутий фараон» і «Даю рік». Мерчант відомий також як сценарист: на його рахунку робота над оригінальною версією серіалу «Офіс».

 
На фото: Стівен Мерчант

Сценарій «Росомахи 3» написав Девід Джеймс Келлі, а ідея сюжету належить Джеймсу Менголду, який вже знімав Джекмана в ролі мутанта в фільмі «Росомаха».

Г'ю Джекман вже неодноразово натякав, що його вихід в образі Логана в третій «Росомасі» стане останнім для його героя. Втім, в Голлівуді ніколи не можна зарікатися.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####