29
КВІ
2016

Вілл Феррелл зіграє президента Рейгана

У скетчах гумористичної програми «Суботнім вечором в прямому ефірі» Вілл Феррелл зазвичай грав президента Джорджа У. Буша, але тепер на великому екрані йому належить втілити Рональда Рейгана, колишнього актора, який став американським президентом.
 
На фото: Вілл Ферелл

Текст під назвою «Рейган» знаходився в «чорному списку» кращих неспродюсованних сценаріїв. Написав його Майк Розоліо. Це історія про те, як Рональд починає другий термін, будучи вже недоумкуватою людиною, тоді як один дуже амбітний інтерн змушений щодня переконувати Рейгана в тому, що він актор, який грає президента у фільмі.

Сценарій був неймовірно популярний в Голлівуді, причому аж до того, що в минулому березні пройшли живі читання «Рейгана» за участю Ліни Данем і Джона Чо.

 
Рональд Рейган в 1985 році

Компанія Феррелла Gary Sanchez Productions буде продюсувати картину. Для самого актора політична сатира - знайомий жанр, в якому він відмінно себе почуває. Крім ролі Буша в «Суботнім вечором в прямому ефірі», Вілл знімався в комедії «Брудна кампанія за чесні вибори», де його персонаж конкурував на виборах з героєм Зака ​​Галіфіанакіса.

Рональд Рейган в 1967 році став губернатором Каліфорнії, а в 1981 році заступив на пост президента США, перемігши Джиммі Картера. У 69 років Рейган став найстаршим за віком президентом, що зайняв цей пост. Він також значиться найстарішим президентом на посаді (77 років).

 
Феррелл в образі Джорджа В. Буша в SNL

ВІлл Феррелл востаннє з'являвся на екранах у комедії «Зразковий самець 2» і в картині «Хто в домі тато», продовження якої запущено у виробництво. У планах у актора роль режисера Раса Майєра в фільмі «Расс і Роджер знімають "Виворіт долини ляльок"», а також комедія студії Sony, заснована на статті «Крижана банда: Як продавець страховок і лікар зайшли в бар і виявилися на Північному полюсі».

Відзначимо, що Майк Ньюелл планував знімати стрічку під назвою «Рейк'явік», де на роль Рейгана був затверджений Майкл Дуглас. Однак про проект вже давно нічого не було чутно.

 
Джерело: kinpoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####