03
ТРА
2016

«Флеш» залишився без режисера

Студія Warner найближчим часом займеться пошуками нового режисера для фільму «Флеш», який повинен буде запустити на екрани одного з найшвидших супергероїв видавництва DC. Сет Грем-Сміт, який повинен був дебютувати в режисурі з цією стрічкою, відмовився від проекту.
 
На фото: Сет Грем-Сміт

За офіційними даними, вихід Грема-Сміта пов'язаний з творчими розбіжностями. Те, що було насправді, швидше за все, залишиться між Сетом і студією.

Сет Грем-Сміт - письменник, автор таких книг-мешап, як «Гордість і упередження і зомбі» і «Президент Лінкольн: Мисливець на вампірів». Обидві були екранізовані, але зі змінним успіхом. Він також є сценаристом картин «Похмурі тіні» і «Лего Фільм: Бетмен».

 
На фото: Езра Міллер

Спочатку Warner запросила для постановки фільму Крістофера Міллера і Філа Лорда, але режисерський дует обмежився твором сюжету і відправився в далеку-предалеку галактику, щоб знімати картину про молодого Хана Соло.

«Флеш» залишить сценарій Грема-Сміта, який він складав за сюжетом Міллера і Лорда. Реліз фільму намічений на 16 березня 2018 року. В образі Флеша в блокбастері «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості» вже дебютував Езра Міллер.

 
Флеш телевізійний: Грант Гастін

За деякими даними, не все гладко і в стані творців фільму «Аквамен». Як повідомляють інсайдери сайту BirthMoviesDeath, режисер Джеймс Ван відчуває сумніви, чи залишатися йому на чолі проекту за участю Джейсона Момоа в ролі морського супергероя. Є також імовірність, що зйомки «Аквамена» будуть затримані до того моменту, як Ван отримає прийнятний сценарій.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####