04
ТРА
2016

Майкл Фассбендер приміряє образ серійного вбивці

Майкл Фассбендер, добре зарекомендував себе в образі лиходія Магнето, зніметься в ролі журналіста і серійного вбивці Джека Унтервегера в картині «Вхід в Аїд» (Entering Hades) по книзі Джона Ліка. Окрім головної ролі, Фассбендер візьме на себе і продюсерські функції.
 
На фото: Майкл Фассбендер

«Вхід в Аїд: Подвійне життя серійного вбивці» Ліка оповідає про австрійця Йоханна «Джека» Унтервергера, який в 1974 році був заарештований за вбивство офіціантки. Отримавши довічне позбавлення волі, Джек в тюрмі захопився читанням і згодом написав власну книгу, в якій міркував про те, як його вчинки привели його до в'язниці.

Книга Унтервергера стала бестселером в Австрії та Німеччині. Поступово почалася кампанія за дострокове звільнення Джека, і вбивця, відбувши 15 років, вийшов на свободу. Він писав статті в європейські журнали, вів телепрограму, вважався зразком виправного злочинця. Однак все це не заважало Джеку і далі вбивати. Унтервегер полював за жінками, в основному повіями, як в Європі, так і в США, де і був заарештований вдруге. Судили його в Австрії, засудили до довічного ув'язнення без права дострокового звільнення.

Через кілька годин після винесення вироку, Йоханн «Джек» Унтервегер повісився в камері.

 
«Люди Ікс: Апокаліпсис»

Існуючий сценарій піддасться переробці. Переписувати його буде Олександр Дінеларіс, один з чотирьох авторів «Бердмена», який отримав «Оскар» за кращий оригінальний сценарій.
 
Кадр з фільму «Кредо вбивці»

Майкл Фассбендер і його компанія DMC, заснована в 2011 році, продюсує картину. Дебютною повнометражною роботою DMC став вестерн «Строго на захід», який отримав приз журі кінофестивалю «Санденс». Тільки що компанія завершила роботу над картиною «Кредо вбивці», де Фассбендер також зіграв головну роль. Найближчим часом актора можна буде побачити в блокбастері «Люди Ікс: Апокаліпсис».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####