05
ТРА
2016

Режисери «1 + 1» затівають нову комедію

Постановники французького хіта «1 + 1» Олів'є Накаш та Ерік Толедано знімуть для студії Gaumont комедію «Таке життя» (C'est la vie), в якій за сюжетом обіцяють невеликий домішок чарівництва.
 
На фото: Олів'є Накаш та Ерік Толедано

Дія розвивається протягом однієї ночі у французькому замку 18-го століття, в якому грають весілля. Хроніку цього божевільного святкування ми спостерігаємо з точки зору офіціанта, фотографа і ді-джея. Очікується, що в фільмі будуть порушені соціальні теми, але при цьому за своїм настроєм вона буде легше двох попередніх проектів режисерів.

У головних ролях зайняті: Жан-П'єр Бакрі («На чужий смак», «Подивись на мене»), Сюзанн Клеман («І все ж Лоранс», «Мамочка») і Жиль Леллуш («Французький транзит»).

 
Кадр з фільму «1 + 1»

Накаш та Толедано стали відомі завдяки мелодрамі «1 + 1», яка заробила в світовому прокаті 426 млн доларів. Картина отримала номінацію на «Золотий глобус» і запустила кар'єру Омара Сі, який з того часу знявся в таких голлівудських фільмах, як «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього», «Світ Юрського періоду» та «Шеф Адам Джонс».

Бюджет картини 14 мільйонів євро.

 
Кадр з фільму «Самбо»

Попередній фільм режисерського дуету, соціальна мелодрама «Самба» не отримала такої ж популярності, як «1 + 1».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####