05
ТРА
2016

Кобі Смолдерс спробує вбити Арнольда Шварценеггера

Можливо, зірка серіалу «Як я зустрів вашу маму», вона ж агент Марія Хілл з «Месників», вона ж Кобі Смолдерс, і не заподіє серйозних тілесних ушкоджень герою Арнольда Шварценеггера в комедії «Чому ми вбиваємо Гюнтера» (Why We're Killing Gunther), але шанси на це дуже великі.
 
На фото: Кобі Смолдерс

Комедійним бойовиком «Чому ми вбиваємо Гюнтера» дебютує в режисурі учасник гумористичної програми «Суботнім вечором в прямому ефірі» Таран Кіллем. Він сам написав сценарій і займе режисерське крісло. Як і багато його колег по SNL, Кіллем з'являвся вже на великому екрані. Він знімався у фільмах «12 років рабства» і «Третій зайвий 2».

Герої фільму - група ексцентричних міжнародних найманців, яких сильно дістав кращий в світі кілер на ім'я Гюнтер (його і зіграє Арнольд Шварценеггер). Гюнтер не тільки кращий у своїй справі, а й рідкісний випендрежнік, що перехоплює замовлення, так що колеги вирішують його прибрати. Однак їх ретельно продуманий план перетворюється в серію безглуздих подій, оскільки Гюнтер примудряється бути на крок попереду своїх убивць.

 
На фото: Арнольд Шварценеггер

Зйомки фільму почнуться в червні.

Крім Арнольда, самого Тарана і його дружини Кобі Смолдерс, в «Чому ми вбиваємо Гюнтера» задіяні Боббі Мойнахан, Пол Бріттейн, Кумейл Нанджіані і Рендолл Парк, який грав Кім Чен Іна в комедії «Інтерв'ю».

 
На фото: таран Кіллем

У Шварценеггера в планах фентезі «Король Конан». Нещодавно актор закінчив зйомки в трилері «478», який вийде на екрани на початку майбутнього року.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####