06
МАЙ
2016

Радд зіграє шпигуна, Джастін Лін зніме «Космічний джем»

Пол Радд зніметься в трилері «Кетчер був шпигуном» (The Catcher Was a Spy), де зіграє бейсболіста Мо Берга, випускника Прінстонського університету і юридичного факультету Колумбійського університету. Берг знав дев'ять мов, читав по десять газет в день і був учасником радіовікторини. Спортсмен-ерудит працював на американську розвідку, зустрічався з європейськими вченими, щоб вивідати таємниці розробки ядерної зброї, збирав інформацію про групи опору в Югославії. Раніше цей проект розроблявся на студії Miramax для Джорджа Клуні, але зараз фінансуванням і виробництвом відає PalmStar Media. У режисерському кріслі виявиться Бен Луїн.
 
На фото: Пол Радд

Сиквел спортивної комедії «Космічний джем», чутки про який давно ходили в голлівудських кулуарах, все-таки відбудеться. Режисер чотирьох картин франшизи «Форсаж» Джастін Лін займається сценарієм фільму і подумує його знімати. У картині 1996 року Майкл Джордан з'явився на екрані в компанії мультиплікаційних героїв Looney Tunes і допоміг їм відвести інопланетну загрозу, зігравши в баскетбол. Стрічка заробила в світовому прокаті 230 млн доларів. У сиквелі зніметься Леброн Джеймс, який показав свої акторські здібності в торішній комедії «Дівчина без комплексів». У Ліна в цьому році виходить фільм «Стартрек: Поза межами».

 
На фото: Джастін Лін

Травма, отримана актором Діланом О'Брайеном на майданчику фільму «Той, що біжить лабіринтом: Випробування вогнем» в березні цього року, виявилася набагато серйознішою, ніж розраховували продюсери. Зйомки третьої частини франшизи повинні були відновитися 9 травня, однак зараз вся група розпущена і відправлена ​​по домівках. Студія Fox бажає Брайену якнайшвидшого одужання. 18 березня О'Брайен потрапив під машину прямо на майданчику, отримавши множинні переломи і струс мозку.
 
На фото: Ділан О'Брайен

Федеріко Альварес, який зняв хоррор «Зловісні мерці: Чорна книга», приписаний до екранізації гри-ходилки «Монстрокаліпсіс». У 2010-му проект починався на студії DreamWorks, однак зараз права на нього перекупила Warner. В основі сюжету атака Землі гігантськими монстрами. Після того як люди дають відсіч, монстри відступають. Виявляється, що вони насправді не покинули планету, а окопалися глибоко під землею, звідки відсилають сигнали в космос. Люди готуються відбити чергову атаку і розробляють гігантських роботів, які повинні будуть битися з інопланетними загарбниками. Раніше «Монстрокаліпсіс» розробляв Тім Бартон, але після виходу «Тихоокеанського рубіжу» проект був заморожений.
 
На фото: Федеріко Альварес

Джо Рот спродюсує фантастичний фільм за коміксом Марка Міллара «Імператриця». Перший випуск нового творіння автора «Особливо небезпечний» і «Kingsman: Таємна служба» вийшов в квітні і був повністю розкуплений. Головна героїня - дружина галактичного диктатора, яка вирішує піти від чоловіка. За допомогою охоронця імператриця забирає своїх дітей - 15-річну дочку, яка обожнює батька, крихкого 10-річного сина і 18-місячне немовля - і відправляється на рідну планету. Але чоловік-тиран не збирається відпускати дружину і дітей без бою. Сценарій пише Ф. Скотт Фрейзер, який працював над бойовиком «Три ікси: Повернення Ксандера Кейджа».
 
На фото: Марк Міллер

Режисер комедії «Маска» Чак Расселл поставить трилер «Лід» (Ice), головні ролі в якому виконають Алек Болдвін і Алан Річсон, який з'являвся у фільмі «Голодні ігри: У вогні», а також грає черепашку-ніндзя Рафаеля в нових фільмах про героях з каналізації. Річсон зіграє колишнього солдата, що підробляє водієм, якому ніяк не забути службу в Афганістані, де загинуло багато його знайомих. Герой починає водити вантажівки по так званому «крижаному шляху» в Канаді, але незабаром виявляє, що залучений в пограбування алмазного рудника.

 
На фото: Алан Річсон

Номінант на премію «Оскар» Річард Дженкінс придивляється до романтичної історії Гільєрмо дель Торо «Форма води» (The Shape of Water). Дія фільму розвивається під час холодної війни, в 1963 році. Еліза (Саллі Хокінс) - німа прибиральниця, яка працює в лабораторії, де в ув'язненні тримають людину-амфібію. Еліза закохується в нього і за допомогою свого сусіда (цю роль хоче зіграти Дженкінс) планує втечу. Однак світ поза лабораторією виявляється для втікача набагато небезпечнішим, ніж очікує Еліза. У фільмі також знімуться Октавія Спенсер і Майкл Стулбарг.
 
На фото: Річард Дженкінс
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####